Personal

Merry Christmas and a happy new blog!

Hallo en welkom op mijn nieuwe blog! Misschien dat jullie mij kennen van The Girls Behind The Camera, zo’n vier jaar lang blogde ik samen met Jamie over fotografie, fashion en later kwam daar travel/adventure bij. Na vier geweldige jaren is het nu tijd geworden voor een nieuw hoofdstuk!

Goed, maar waarom nu een geheel nieuw blog? Ik kan niet anders zeggen dan dat het afgelopen jaar voor mij een bewogen jaar is geweest. Begin van de zomer werd ik overvallen door een paniekaanval op mijn werk, al een tijdje merkte ik dat ik veel stress had, vaak erg moe was en niet meer zo kon genieten. Te laat werd ik mezelf ervan bewust dat ik lang te veel hooi op m’n vork heb genomen en gewoon maar door ben gegaan. Na die dag heb ik één voor één alle stressfactoren in m’n dagelijks leven op een rijtje gezet en ben deze aan gaan pakken. Ik begon met een telefoon en social media-loos weekendje weg, ging op zoek naar een andere baan, ruimde m’n hele huisje op. Álles waar ik niet meer happy van werd ging de deur uit, om er iemand anders blij mee te maken. Intussen veranderde mijn leven natuurlijk enorm, zo voelde ik op een gegeven moment dat er zo veel andere onderwerpen mijn interesse hebben gekregen. Graag wil ik met The Good Days Captured een nieuwe weg in slaan, met onderwerpen zoals bijvoorbeeld duurzaamheid en mindfulness.

Voor nu wil ik graag iedereen een ontzettend fijne en gezellige kerst wensen. Tot snel! 🙂

Liefs,

Silvy

img_6865-2

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kimberley Bergman
  24 December 2016 at 19:59

  Wat een pech! Hoop dat het inmiddels heel goed gaat!

  Gefeliciteerd met je nieuwe “kindje”! Super leuk dat je je eigen blog begint! Ben echt excited! En duurzaamheid en mindfullness spreekt me ook erg aan!

  Fijne feestdagen ook toegewenst!

  Liefs.

  • Reply
   Silvy
   24 December 2016 at 20:41

   Aah dankjewel voor je lieve reactie Kimberley! Super leuk om te lezen dat het je aan spreekt:) Ik heb ook echt heel veel zin om hier mee te beginnen. Fijne kerst, liefs!

  Leave a Reply