Hotspots

Food spot: Eethuis Twintig in Tilburg

Toen ik afgelopen zomer in Tilburg was, merkte ik al heel snel op dat er intussen ontzettend veel leuke (food)spots zich gevestigd hebben in deze stad. Ik besloot die dag dat ik nog eens terug zou gaan om wat van die plekjes te ontdekken. Vorige week vlak na kerst, stapte ik samen met een vriendin dan ook naar binnen bij Eethuis Twintig. Dit lifestyle restaurant is gevestigd in de oude regenkledingfabriek Falcon aan de Piushaven. We hebben beide ontzettend lekker gegeten! Echt, ga niet weg voor je het wentelteefje met mascarpone en warme kersen hebt geprobeerd. Heb je een allergie/bijzondere dieetwensen? Eethuis Twintig kookt desgewenst glutenvrij, lactose vrij, zoutloos of veganistisch!

Shoppen

In het restaurant valt genoeg te zien, het interieur is prachtig. Neem ook zeker even in kijkje in het winkeltje, je kunt er hebbedingetjes en interieur items kopen van merken als House Doctor en Hubsch.

Eethuis Twintig

Piushaven 20B
www.eethuistwintig.nl

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kimberley
  4 January 2017 at 09:19

  Wat een heerlijk cozy en geweldig plekje! Toen ik nog in Brabant woonde was dit 1 van mijn favoriete steden en was er dus veel te vinden maar toen waren er nog niet van deze leuke plekjes! Nu wil ik zeker snel terug!

  Liefs,
  Kimberley.

  • Reply
   Silvy
   8 January 2017 at 15:37

   Zeker doen! Er is echt genoeg om je te vermaken. Ik wil komende zomer ook nog eens naar de Piushaven, heb zo een gezellig terras gespot aan het water 😀 Liefs!

  Leave a Reply