Personal

Een verhuisupdate

Vandaag even een kleine verhuisupdate! Afgelopen weekend heb ik samen met mijn ouders al heel veel gedaan in mijn nieuwe huisje. Er moest hoognodig gepoetst worden, de muren zijn opnieuw gewit en ik heb ervoor gekozen om een hoek aan de voorzijde van m’n huis een groene kleur te schilderen (oh, ik vind het zo mooi!). Verder arriveerde eindelijk de opbergbank die ik een aantal maanden geleden bestelde, binnenkort laat ik deze natuurlijk aan jullie zien! Komend weekend hoop ik volledig overgehuisd te zijn en dan komt er een nieuwe update. Vandaag ga ik de negentigste verjaardag van mijn bijzondere oma vieren. Fijne week allemaal 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kimberley
    12 February 2017 at 21:03

    Vind het kleurtje echt heel mooi! Kijk uit naar het eind resultaat!

    Liefs.

  • Leave a Reply