Personal

Home Sweet Home

Het is zo ver! Na een paar hectische weken is mijn huisje helemaal af en kan ik lekker genieten van m’n nieuwe plekje. Vanaf de eerste dag voelde ik me er meteen thuis, zo fijn. Omdat het hier een stukje ruimer is, komen mijn meubels ook echt veel beter uit. Verder heb ik eindelijk een prachtig vloerkleed, iets wat ik al enorm lang op mijn verlanglijstje had staan. Zo’n kleed is niet alleen lekker warm aan je voeten maar geeft ook meteen de woonkamer sfeer, zonder dat je daarbij heel veel andere accessoires nodig hebt. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan snel verder!

Bijzettafel: Homestock | Tv Meubel: MADE.com | Trolley: Sissy-Boy | Wekker: Homestock | Eetkamerstoelen: Dutchbone & Zuiver | Vloerkleed: Louis de Poortere | Koektrommel: Kringloop

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rick
  20 February 2017 at 18:52

  ??

  • Reply
   Silvy
   22 February 2017 at 07:46

   ­čśÇ kom je binnenkort een koffietje drinken??

 • Reply
  Kimberley Bergman
  20 February 2017 at 19:37

  Wat een ontzettend leuk en sfeervol plekje is het geworden! En die poster boven de bank is zo gaaf!

  Liefs.

  • Reply
   Silvy
   22 February 2017 at 07:44

   Aaw dankjewel! Hihi ja he, 5 euro bij Sissy Boy!! Liefs

 • Reply
  Carla van den Bosch
  22 February 2017 at 00:02

  Ziet er mooi en sfeervol uit Silvy veel plezier in je nieuwe huis

  • Reply
   Silvy
   22 February 2017 at 07:45

   Dankjewel Carla, gaat helemaal lukken! Liefs

  Leave a Reply