Hotspots

Hotspot: Kattenparadijs Mispoes in Den Bosch

Afgelopen weekend had ik samen met een vriendin een dagje weg op de planning staan. Waar we naar toe wilden wisten we nog niet zeker maar omdat de weersvoorspelling niet erg goed was besloten we niet té ver van huis te gaan. De keuze viel toen al snel op Den Bosch. Al een hele tijd was ik niet in deze stad geweest maar afgelopen zondag bewees Den Bosch maar weer hoe leuk de stad is en besloten m’n vriendin en ik snel weer terug te gaan! Natuurlijk wist ik,-als crazy cat lady- dat Den Bosch een kattencafé heeft, een bezoekje aan kattenparadijs Mispoes kon deze dag dus niet ontbreken. Op zondag sluit Mispoes om 16:00, dus rond een uur of drie moesten we het shoppen toch echt even onderbreken om een lekker drankje te drinken tussen de katjes!

Kattenparadijs

We stapten binnen in een ruimte waar de keuken zich bevindt, samen met een shopje waar je de leukste kattenspulletjes kunt kopen. Wanneer je door de tweede deur naar binnen gaat, kom je in de ruimte terecht waar de katten zijn. De katten lopen rond, liggen lekker te slapen, spelen met elkaar en worden natuurlijk veel gekroeld door bezoekers. Je merkt echt dat de katjes niets te kort komen, er zijn genoeg slaapplekjes, speeltjes en veel verhoogde plekken waar de katten zich terug kunnen trekken. Als bezoeker betaal je bij Mispoes €3-, entree, dit voor de verzorging van de katten.

De bewoners van Mispoes

De katten en poezen in het kattenparadijs zijn afkomstig uit het asiel en hebben bij Mispoes een warm nestje gevonden. De speelse kitten Sushi sprong al snel bij mij op de bank, gezellig!! Verder was ik ook meteen helemaal weg van René (grumpy cat), wat een grappig beestje! In totaal wonen er 8 katten bij Mispoes.

Activiteiten

Bij Mispoes kun je niet alleen gezellig langskomen voor een lekker kopje koffie met gebak en een knuffel van de harige inwoners. Geregeld organiseren zij namelijk ook activiteiten als Cat Movie Nights en ouderenmiddagen. Via de facebookpagina van Mispoes blijf je hier van op de hoogte.

Waar?

Je vindt Kattenparadijs Mispoes aan de Orthenstraat 31 in Den Bosch. Ze zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 12:00 tot 16:00. Als je verzekerd wilt zijn van een plekje, is het slim om vantevoren te reserveren.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply