Outfits

Outfit: Proeven van de lente

 

Wat was afgelopen zondag een ontzettend fijne dag! Bij het “Boshuys” in Best genoot ik van een super lekkere lunch en maakte daarna een wandeling. De foto’s die je in deze post ziet heb ik ook die middag gemaakt. Na een paar maanden geen outfit foto’s meer gemaakt te hebben, heb ik het gevoel dat ik er klaar voor ben om dit wèl weer te gaan doen. Binnenkort zullen er dus zeker outfits op The Good Days Captured verschijnen, ik heb er zin in!

Terug in Eindhoven scheen de zon nog volop en besloten m’n vriendin en ik er nog een uurtje terras aan vast te plakken. Nu de dagen weer langer worden merk ik aan mezelf dat ik daar ook echt vrolijk van word, heerlijk. Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Kledingcredits:
Jasje: Maison Scotch (van jááren geleden wel)
Jeans: Levi’s
Schoenen: Clarks
Petje: Brixton

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milex
    16 March 2017 at 20:12

  • Leave a Reply