Fashion Outfits

Outfit: Weekend en Zon

Wat was afgelopen weekend toch fijn! Vrijdagmiddag sprak ik met m’n moeder af en hebben we geluncht in de stad. Na de lunch zijn we lekker gaan shoppen. Mama wilde graag wat nieuwe kleding voor het voorjaar. Bij Vielgut hebben we een ontzettend gave outfit kunnen scoren! Deze winkel heeft zo’n mooie collectie dat het voor mij natuurlijk onmogelijk was om niet iets leuks tegen te komen. Toen ik de blouse die ik in deze post draag dan ook spotte, was ik meteen verliefd. Mama heeft ‘m me cadeau gegeven, zo lief! Zaterdag werkte ik ‘smiddags en in de avond was het tijd om met een vriendin lekker te chillen op de bank. Zondagochtend scheen de zon al vroeg naar binnen, stond ik optijd op en maakte een ochtendwandeling naar de bloemenwinkel. ‘Smiddags was ik bij m’n ouders voor de verjaardag van mama en hadden we een heerlijke high tea. Wat heb jij dit zonnige weekend allemaal gedaan?

Blouse: Leon & Harper @ Vielgut Eindhoven, Jeans: Levi’s, Schoenen: Clarks

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  sam collin
  31 March 2017 at 19:33

  Wow, I’m just really happy that I find your blog. Your style is perfect. Don’t stop posting ,
  because I’m coming back:)
  Regards.
  Shopafford.com

 • Leave a Reply