Hotspots

Hotspot: LocalStore 2000 Antwerpen

Deze week begon mijn weekend op maandag. Zaterdag en zondag heb ik gewerkt dus was het maandag tijd om lekker uit te rusten. Dinsdag besloot ik met een vriendin naar Antwerpen te gaan want dat wilden we al een hele tijd doen. Na al ons geld uitgegeven te hebben (hihi) zat er niets anders op dan lekker rond te wandelen. Tijdens onze wandeling stuitten we op LocalStore 2000. Natuurlijk konden we het niet laten hier even een drankje te doen, het zag er namelijk zo gezellig uit!

Breakfast all day everyday

Bij LocalStore kun je de hele dag door ontbijten, lunchen of gewoon neerploffen met een krantje onder het genot van een lekker drankje en gebakje. Verder kun je in de winkel producten van kleine producenten van over de hele wereld kopen. Denk hierbij aan verschillende biologische producten zoals thee, wijn, pasta en andere hartige versnaperingen. Tot slot beschikt deze hotspot ook over het gemak van gratis Wi-Fi waardoor je waarschijnlijk helemaal niet meer weg te slaan bent tussen de gezellige dames en heren van LocalStore.

Waar?

Je vindt LocalStore 2000 aan de Everdijstraat 20 en kunt er alle dagen van de week terecht tussen 9:00 en 18:00

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply