Outfits

Outfit: Zonnestralen op zondagmiddag

Jeetje wat was het zondag lekker weer! Na een kort nachtje (en iets te veel wijn) deed het zonnetje me toch wel goed. Na wat booschappen te hebben gedaan en een heerlijk ijsje in de stad, was het tijd voor een wandeling. Sinds ik in mijn nieuwe huisje woon ben ik namelijk nog veel te weinig op ontdekkingstocht in mijn eigen wijk geweest. Overal staan de bomen in bloei dus het was een prachtige wandeling. Ik kijk nu zo op de helft van de week al weer enorm uit naar het Paasweekend! Ga jij nog wat speciaals doen het komend weekend?

Top: Costes, Pants: American Apparel, Shoes: Fred de La Bretoniere, Bag: Pepe Jeans

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Trudie
    12 April 2017 at 16:59

    Leuke foto’s en goede fotograaf!

  • Leave a Reply