(H)eerlijk winkelen Hotspots

(H)eerlijk Winkelen: Vielgut Eindhoven

Sinds begin van het jaar is de Nieuwe Emmasingel weer een prachtige winkel rijker. Vielgut opende er namelijk haar deuren! Intussen bracht ik al de nodige bezoekjes aan de winkel dus was het afgelopen week hoog tijd om eens wat foto’s van het nieuwe pand te maken en natuurlijk even gezellig te kletsen met de dames van Vielgut.

Vielgut & Piet Hein Eek

Vielgut was al zo’n vijf jaar gevestigd aan de Hooghuisstraat in Eindhoven. Eigenaren Arnold Raaijmakers en Leontine Heuvelmans waren na deze jaren toe aan een nieuwe uitdaging. Aan de Nieuwe Emmasingel vonden zij het geschikte pand, wat met 180 vierkante meter eigenlijk te groot zou zijn. Er ontstond toen al snel het idee van een samenwerking met Piet Hein Eek. Zijn merk past ontzettend goed bij het concept van Vielgut, Eek richtte het pand aan de Hooghuisstraat jaren geleden dan ook niet voor niets in.

Ik ben zelf groot fan van Piet Hein Eek en vind het dan ook super gaaf om het merk terug te zien in de binnenstad! Naast meubels kun je ook mode en woonaccessoires van Eek kopen.

En nog veel meer mooie merken..

Bij Vielgut kun je voor zowel dames als herenmode terecht. In de winkel vind je onder andere merken als LEE, Kings of Indigo, Samsoe & Samsoe en Leon & Harper. Vielgut voert merken die net als zij geloven dat iets pas echt lekker zit als het goed gemaakt is. Authentieke merken, met oog voor detail en voor de wereld om ons heen. En die werken niet zomaar met iedereen, daar zijn ze best trots op.

Waar?

Je vindt Vielgut aan de Nieuwe Emmasingel 38. De winkel is zeven dagen in de week geopend!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply