Hotspots

Hotspot: DOWN TOWN Gourmet Market Eindhoven

Precies een week geleden opende DOWN TOWN Gourmet Market in het centrum van Eindhoven. Afgelopen weekend moest ik deze plek natuurlijk meteen even checken. Op zondagmiddag wandelde ik met Jasmijn de foodhal binnen, het was er al ontzettend druk, mensen zaten lekker te borrelen en er hing een goede sfeer. We hebben twee keer de hal rondgelopen omdat we het zo lastig vonden om een keuze te maken, het zag er allemaal zo lekker uit! Uiteindelijk viel onze keuze op een heerlijk broodje van Haute Dogs, een ijsje van Kees kon daarna natuurlijk niet ontbreken.

Foodwalhalla

In de foodhal zijn meer dan 20 eettentjes gevestigd en het ontbreekt er werkelijk aan niets! Je kunt bijvoorbeeld genieten van Mexicaanse taco’s bij Arizona Taco House, seafood eten van de C Food Bar, smullen van Indisch streetfood bij Bombay en ga zo maar door.. Binnenkort ga ik zeker terug om meer lekkernijen te proeven.

Waar?

Je vindt DOWN TOWN Gourmet Market aan de Smalle Haven in het centrum van Eindhoven. www.downtowngourmetmarket.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply