Fashion Tips

Steengoede edelstenen: Of gewoon een mooi sieraad

Edelstenen, ik vind ze prachtig. Er zijn zó ontzettend veel bijzondere stenen en iedere steen heeft weer zijn eigen werking. De een vindt het onzin, de ander gelooft er heilig in. Hoe dan ook, ik ben fan! Geregeld bezoek ik Eindhoven Massagepraktijk voor een fijne ontspanningsmassage. Vorige week tijdens mijn bezoek aan de praktijk viel m’n oog op de sieraden die eigenaresse Emi sinds kort in haar praktijk verkoopt. Samen met Emi zocht ik een setje sieraden uit, welke ik vandaag in dit artikel aan jullie laat zien. Benieuwd voor welke stenen ik heb gekozen? Kijk dan snel verder!

De stenen en hun werking

Op deze foto’s draag ik Agaat oorbellen en een Aventurijn hanger. Agaat kan innerlijke rust en een kalme realistische houding bevorderen. Het bevorderd rationeel denken en verbeterd je concentratie. Agaat is een beschermende steen en geeft een veilig en geborgen gevoel. Aventurijn bevorderd het gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en stimuleert je om je dromen waar te maken. Ook absorbeert de steen elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) tevens heeft aventurijn een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine.

Wil je deze edelstenen ook bestellen of meer weten over de werking van andere stenen? Neem dan een kijkje op www.eindhovenmassagepraktijk.nl/edelstenen

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Paul Geelen
  28 April 2017 at 22:22

  Leuk stukje

  • Reply
   Silvy
   2 May 2017 at 22:25

   Dankjewel Paul!

  Leave a Reply