Fashion

Outfit: Zomerkriebels

Hi all! Vandaag weer eens een outfit, welke ideaal zou zijn voor het prachtige weer van vandaag. Helaas jammerdebammer, vandaag werk ik dus het zonnetje zal ik niet meepikken. Maargoed ik heb zeker niet te klagen want afgelopen weekend heb ik een zomervakantie tripje geboekt. Waar naar toe dat weet ik nog niet, ik ga namelijk een sprs.me trip doen! Spannend! Anyway door het boeken van deze trip raakte ik helemaal in de vakantie sferen en dook ik mijn kledingkast in om allerlei leuke zomerse setjes bij elkaar te zoeken. Een van deze outfits show ik jullie vandaag in deze post!

Heb jij je vakantie al geboekt, ga je voor een last minute of gewoon lekker thuis? Ik ben benieuwd!

Top: Tweedehands, Broek: OBEY, Schoenen: Toms, Stoel: Dutchbone

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nikki
  19 May 2017 at 11:36

  You look perfect in the outfit. Your shoes are very cool, I love it!
  Payless Coupons

 • Reply
  sam collin
  19 May 2017 at 15:10

  Love this outfit and your looks great!!
  Regards.
  Walkindiscount.com

 • Leave a Reply