Hotspots

Hotspot: Soul Kitchen Eindhoven

Soul Kitchen is de perfecte plaats om lekker een boek te lezen -genoeg keuze in de ruilbibliotheek van het restaurant-, samen een spelletje te spelen of te jammen op één van de instrumenten die daar speciaal voor staan. En dit alles met een dagelijks verse hap!
Naast al deze gezelligheid biedt Soul Kitchen in samenwerking met Futuris Zorg & Werk ook leerplekken aan jongeren die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De jongeren leren zo werken in een restaurant onder minder zware omstandigheden.

Vis, vlees, vega of gewoon allemaal?

Elke week is er bij Soul Kitchen de keuze uit drie verschillende gerechten. Er is altijd één vleesgerecht, één visgerecht én een vegetarisch gerecht. That’s it! Kun je niet kiezen? Dan kun je voor €12,50 ook gewoon van alledrie de gerechten smullen! Je krijgt dan 3 schaaltjes op tafel. Zelf wil ik het liefst altijd alles proeven en heb daar dan meer dan genoeg aan. Heb je na het nuttigen van al je eten nog honger? Voor slechts een euro per bakje kun je een refill krijgen!

Events

Geregeld zijn er events in het restaurant. Zo is er bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een pubquiz en je kunt vaak genieten van live muziek. Binnenkort organiseert Soul Kitchen tevens de “Week van de Vluchteling” (27 juni-2 juli 2017). Tijdens deze week zal er een aangepast menu zijn, er treden bands op en er zullen workshops en taallessen worden gegeven. Soul Kitchen wil de nieuwe Nederlanders verwelkomen en ze in contact brengen met mensen die hier al wonen, zodat zij elkaar kunnen leren kennen.

Soul Kitchen

Torenallee 55 – Eindhoven
www.soulkitcheneindhoven.nl

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Trudie de Jong
    24 May 2017 at 20:42

    Mooi initiatief ga er snel weer eens eten!

  • Leave a Reply