Personal

Ode aan de zomer: Festivals

De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van de dingen die ik het liefst doe in het zomerseizoen. In “Ode aan de zomer” geef ik een kijkje in een zomer vol avonturen, die ongetwijfeld heerlijk gaat worden! Ik trap deze week af met festivals! Als er een plek is waar ik me in de zomer thuis voel dan is dat zeker wel op een festival. Muziekfestivals als bijvoorbeeld Rock Werchter, Best Kept Secret etc. vind ik geweldig. Máár, als je mij een beetje kent zou je weten dat ik ook énorm kan genieten van lekker de hele dag door eten (en een beetje drinken 😉 ). Food festivals zijn dan ook zeker wel favoriet.

Smullen op Foodstock

Afgelopen weekend vond Foodstock plaats op het TU/e Terrein hier in de stad, wat was het héérlijk. Ik was er op de laatste dag omdat ik de dagen er voor helaas moest werken. Het was niet meer ontzettend druk maar nog zó gezellig. De muziek was leuk, de mensen gezellig en oh wat heb ik lekker gegeten!

En nu ben ík benieuwd..

Staan er deze zomer bij jullie ook al festivals op de planning? En welk festival zou ik écht niet mogen missen? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply