Hotspots

Hotspot: Bia Mara Antwerpen

Na een dagje shoppen in het leuke Antwerpen bijna door je geld heen en wil je toch gezellig low budget gaan eten? Mij overkwam dit natuurlijk.. 😉 Bia Mara is in dit geval een echte aanrader!
Op het moment dat ik samen met mijn vriendin de zaak binnen stapte was het nog vrij rustig zoals je op de foto kunt zien. Al snel liep het restaurant vol en was het gezellig druk. Ook als je vegetarisch eet kun je bij Bia Mara terecht trouwens, ze hebben namelijk altijd een heerlijke vega optie op het menu staan.

Duurzaam gevangen vis

Centraal in de filosofie van Bia Mara staat dat duurzame visserij moet voorschrijven wat er op het menu komt en niet andersom. Het menu wisselt dus regelmatig en is afhankelijk van het seizoen. Bia Mara gebruikt alleen vis die op dat moment op z’n best is en niet wordt bedreigd door overbevissing. Verder zijn de frietjes vers gesneden en is er een breed assortiment van verse sauzen.

Prachtig sfeervol interieur

Het interieur van Bia Mara trekt toch wel meteen de aandacht. De houten stoelen en tafel in combinatie met de mooie authentieke tegelvloer geeft een fijne sfeer. Op het grote krijtbord achter de bar lees je de vangst van de dag.

Bia Mara Antwerpen

Maalderijstraat 1
www.biamara.com

Open: dinsdag t/m donderdag van 12h. tot 15h. en van 17h. tot 22h. Vrijdag en zaterdag doorlopend van 12h. tot 22h. Zondag van 12h. tot 21h. Maandag gesloten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply