Personal

Ode aan de zomer: Een frisse coupe!

Misschien een beetje vreemd, maar één van de dingen die ik erg met de zomer associeer is naar de kapper gaan. Ieder jaar aan het begin van de zomer laat ik een flink stuk van mijn haar knippen en dan kan ik er de rest van het jaar weer tegenaan.  Lang haar vind ik prachtig maar dan moet het er natuurlijk wél gezond uit zien. Die enorme bos haar mis ik tijdens de zomer toch niet 😉 een kortere coupe is dan lekker fris. Mijn haar groeit vrij snel dus tegen de tijd dat het herfst is, is mijn haar al weer vrij lang. Zo is het begin van de zomer toch ook een perfecte timing voor een nieuw kapsel?!

Klaar met m’n lange haar

Afgelopen week was het dus zover: toen ik ‘s avonds in bed lag besloot ik dat dat lange haar er af zou gaan. Ik maakte direct online een afspraak bij de kapper, zo zat ik meteen die ochtend erna al in de stoel! Met dat kortere haar was het natuurlijk ook meteen een stuk gemakkelijker om mijn haar te verven, op weg naar huis haalde ik dus gelijk een zakje henna. 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sam collin
    10 July 2017 at 15:41

    Your smile is so loving.

    Regards.

  • Leave a Reply