Fashion Hotspots

Hotspot: Second Floor Eindhoven

Terwijl de mussen van het dak vielen besloot ik op weg naar de stad even verkoeling te zoeken bij Second Floor. (Héél risicovol gezien ik met mezelf heb afgesproken dat ik tot aan mijn sprs.me roadtrip toch écht even geen kleding meer mag kopen). Second Floor is een winkel met een toffe collectie aan nieuwe, vintage, tweedehandskleding en cadeauartikelen. Op het moment hangen er onwijs veel leuke bloemetjesjurken waar ik mezelf natuurlijk al helemaal in zie dansen op die festivals de komende zomer.. maargoed passen wordt kopen, ik ken mezelf hihi.
De winkel is trouwens gevestigd in een voormalige slagerij, ik ben blij dat het pand nu een mooiere bestemming heeft. 🙂

Kostuum bestellen? Second Floor bellen!

Bij alle leuke spulletjes en de gezelligheid die Second Floor biedt, houdt het nog niet op 😉 . Heb jij namelijk een band, zit je bij een carnavalsvereniging of een toneelclub en zijn jullie op zoek naar een origineel kostuum? Zoek dan niet langer, Second Floor maakt deze namelijk op bestelling, hoe tof is dat?!

Second Floor Eindhoven

Hoogstraat 36
Open: Ma-vr 11h – 18h, zaterdag 11h – 17h

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply