Personal

Ode aan de zomer: Roadtrips

Als jullie mij op Instagram volgen, heb je ongetwijfeld meegekregen dat ik vorige week op een roadtrip was! Door de jaren heen heb ik ontzettend veel van Groot Britannië gezien. Begin dit jaar besloot ik dat ik dit jaar zéker weer een roadtrip wilde doen, dat is voor mij gewoon het ultieme gevoel van vrijheid in de zomer. Omdat ik niet direct wist waar ik heen wilde, was sprs.me een héle goede uitkomst! Samen met Jasmijn boekte ik een 3 daagse roadtrip. Best gek, om vantevoren helemaal niets (ok, behalve dan de weersvoorspelling)  te weten en geen routes etc. uit hoeven te stippelen. Bij het boeken hadden we aangegeven niet naar Parijs te willen gaan, dus daar hoefden we ons niet druk om te maken. Spannend!

Eerste bestemming..

De ochtend van vertrek konden we dan eindelijk de eerste rijrichting onthullen: Frankfurt am Main! Woehoe!! Duitslaaand. Dus, na zo’n vijfhonderd kilometer tuffen in Jas haar mini autootje kwamen we aan op onze bestemming voor één nachtje: Würzburg! Helaas hadden we vrij veel last van file waardoor we pas rond een uur of 18:00 in konden checken bij het hotel. Even opfrissen en de stad verkennen! Op onderstaande foto kun je het uitzicht vanuit onze hotelkamer zien. gaaf he?!

Na een nachtje slapen..

Yes, al weer tijd voor de tweede bestemming! Na het ontbijt was het tijd om de rijrichting te onthullen: Karlsruhe, Duitsland. Helaas regende het al toen we wakker werden en hebben we onderweg nog flink wat regen gehad. We bleven natuurlijk optimistisch en gelukkig klaarde het naarmate we dichterbij onze tweede bestemming kwamen flink op!

Tweede bestemming..

Onze tweede bestemming was.. -drum roll- Straatsburg in Frankrijk! We mochten hier slapen in het prachtige hotel Maison Rouge. Omdat we hier twee nachten verbleven hebben we de stad vrij goed kunnen verkennen. Straatsburg is een mooie stad. De kathedraal is tof, deze behoort tot de grootste en beroemdste kathedralen van Frankrijk. Verder zijn er gezellige pleintjes, barretjes en veel leuke winkels!

Favo hotspots in Straatsburg

We hebben echt belachelijk veel gegeten en gedronken tijdens ons verblijf in Straatsburg (hihi). Een aantal van de plekken die we hebben gezocht zijn mij toch wel in het bijzonder bijgebleven. Zo hebben we héérlijk geluncht bij Winter’Stub 1932, dronk ik de lekkerste Lotus thee ooit bij Thé des Muses en sloegen we iets te veel halve liters achterover bij Académie de la Bière.

Genieten

Oh wat is het toch heerlijk zo een aantal dagen ertussenuit en nieuwe plekken ontdekken. Ik ben erg benieuwd of jullie al eens een roadtrip hebben gedaan en wat jullie ervaringen zijn!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ksenia Beurre
  7 July 2017 at 09:38

  Nice Outfit!

 • Reply
  Tina Rai
  7 July 2017 at 13:27

  You look trendy & stylish in the outfit. Your photos are perfect, love it:)

 • Leave a Reply