Fashion Outfits

Outfit: Lievelingsjurk

Afgelopen weekend was ik lekker vrij en wat was het een heerlijk weekend!! Zaterdagavond zag ik Dunkirk in de bioscoop (aanrader!), zondag hielp ik Jasmijn met haar nieuwe huisje en ik ging eindelijk weer eens shootten met een vriendin! Op Strijp-S vonden we een gele muur die perfect matcht met mijn lemon jurk ?

Jurk: tweedehands @ inu4vintage, Booties: Loblan @ Nelson shoes, Bril: Ace & Tate

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jesper de Raad
  27 July 2017 at 13:39

  Schitterende foto’s Silvy!

 • Reply
  jordanwatson
  28 July 2017 at 12:44

  outfit print is nice looks is good n shoes r also nice
  regards

 • Reply
  alex dainel
  1 August 2017 at 17:21

  Perfect dress & perfect background..
  Regards
  Shopafford.com

 • Reply
  Lysanne
  1 September 2017 at 17:27

  Wat een mooie jurk! Je bent een echt vintage meisje ­čÖé

 • Leave a Reply