Personal

Een welbesteed dagje vrij

Op het moment dat ik dit blogje typ, zit ik in de dikste pyjama die ik kon vinden achter mijn computer. Vandaag was ik een dagje vrij en maakte ik een flinke wandeling. Als ik even bij wil komen van alle drukte is zo’n wandeling één van de dingen die ik graag doe. Deze ochtend merkte ik echt dat de temperaturen ‘snachts al flink zakken. Vanmorgen werd ik met een vage keelpijn wakker en kleedde me dus extra warm aan. Gelukkig kocht ik afgelopen week een prachtige sjaal. 😉 Na het wandelen is er op zo’n dag geen fijnere beloning dan me lekker in mijn huisje te nestelen onder het genot van een kop thee en een mooi boek. De tijd breekt nu weer aan dat ik er ‘s avonds vaker voor kies om lekker de huismus uit te hangen en dan gaan er de komende maanden weer flink wat boeken doorheen. Momenteel lees ik nog “We zijn water”, dit boek gaat over zeven personen die, soms ongemerkt met elkaar in verbinding staan. Hoewel ik weinig inzicht krijg in de denkwereld van de personages, blijf ik toch door lezen.. Ik ben benieuwd hoe het de personages verder vergaat. Anyway, daarna ben ik weer door m’n boeken heen. Duss.. boekentips zijn van harte welkom lieve mensen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply