(H)eerlijk winkelen

(H)eerlijk winkelen: Lokal, Antwerpen

Afgelopen zaterdag stond er een dagje Antwerpen op de planning. Het was al weer een tijdje geleden dat ik de stad bezocht dus toen ik een aantal “nieuwe”winkeltjes en barretjes ontdekte was ik blij verrast. Eén van die prachtige winkeltjes is Lokal, wat een te gek knus plekje is dat zeg. Lokal staat voor handgemaakte, kleinschalige collecties van kleding en accessoires, lokaal geproduceerd in België.

Prachtige en veelzijdige collectie

Naast kleding kun je bij Lokal tassen, sieraden en interieurspullen zoals kussens en poefjes kopen. Mijn vriendin en ik kochten beiden een super mooie leren fanny pack van Jo Vandeperre. Alle items in de winkel hebben een vriendelijke prijs, dit doordat Lokal de produtie zelf in handen heeft. Ook kun je bij deze winkel terecht voor bestellingen. Op aanvraag kunnen alle modellen in andere maten of stoffen worden uitgevoerd!

Adres & Openingstijden

Oever 28, Antwerpen
Openingstijden:
Do & Vr 13:00 – 18:00
Za & Zo 11:00 – 18:00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply