Hotspots

Knus koffie drinken: Me and My Monkey, Antwerpen

Na ons bezoek aan Lokal gingen we op aanraden van hen een kopje koffie drinken bij Me and My Monkey. Me and My Monkey is tevens aan de Oever gelegen en schenkt naast een goede tas koffie ook heerlijke verse sappen. Ze hebben hun gezellige koffietentje vernoemd de plaat “Everybody’s got something to hide except me and my monkey” van The Beatles. Dat zij gek zijn van muziek zie je ook terug aan de platen die aan de muur hangen en het platenshopje achterin de zaak. Verder kun je het vinyl dat ze draaien ook kopen!

Smullen!

Toen ik op de kaart een ‘Honeymoon’ latte met chololade spotte, moést ik deze natuurlijk proeven… Mmmm, wat was die lekker zeg! Verder kun je bij Me and My Monkey ook een boterham eten of genieten van een lekker vers gebakje.

Me and My Monkey

Over 18, Antwerpen
Openingstijden: Ma t/m Zo: 11:00 – 18:00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply