Fashion Outfits

Outfit: Laagjes en glittersokken

Oh heerlijk, mijn herfst garderobe is weer helemaal up to date. Wat hou ik er toch van om in de herfst weer lekker laagjes en cozy items te kunnen dragen. Gisteren was ik vrij en aangezien ik sinds een paar weken een groothoeklens heb, was dit de uitgerekende dag om te shooten. Ik pakte er één van m’n favo herfst outfits bij en vandaag kun je het resultaat zien. Zelf ben ik enorm blij dat ik nu naast toffe interieurfoto’s ook betere kwaliteit outfitfoto’s binnen kan schieten! Wat is jouw favoriete herfst outfit?

Wat ik draag

Blouse: Filippa K, Jasje: Tweedehands, Pantalon: Samsoe Samsoe, Sokken: Becksöndergaard, Cap: Brixton

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Samama Khan
    28 November 2017 at 17:37

    Such a perfect look!
    Regards.

  • Leave a Reply