(H)eerlijk winkelen

(H)eerlijk winkelen: Reshare store Eindhoven

Eindhoven is weer een nieuwe tweedehandswinkel rijker! De Reshare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Naast de vestiging in Eindhoven, hebben zij winkels door heel Nederland. Reshare Store vindt ‘opnieuw delen’ erg belangrijk. Wat jij over hebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. Ook het mileu heeft hier natuurlijk wat aan!

Sociaal

Een fijne winkelervaring vinden ze bij de Reshare Store belangrijk. Een frisse winkel met een groot aanbod. Fijn personeel met een luisterend oor, of een plek om even een kopje koffie te drinken om tot rust te komen. De Reshare Store is een sociale winkel waar niemand met schaamte over de drempel stapt. Mensen die geen geld hebben voor tweedehands kleding geven zij een waardebon, bijvoorbeeld in samenwerking met de Voedselbank.

Zelf scoorde ik een sjaaltje en een riem voor slechts vier euro, prachtige spulletjes waar ik echt blij mee ben. Ik weet in ieder geval waar ik volgende keer dat ik mijn kast opruim, m’n kleding heen breng!

RESHARE STORE Eindhoven

Willemstraat 16
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply