Hotspots

Gezellig voor de borrel: RAW Tilburg

Als het even kan, vind ik het heerlijk om op de zondagmiddag ergens wat te gaan drinken. Vooral nu de winter er aan komt, is het super fijn om ergens warm én gezellig met vrienden of familie samen te zijn. Toen ik een tijdje geleden weer eens een bezoekje bracht aan RAW in Tilburg, besloot ik mijn favo plekjes om te borrelen ook eens op mijn blog te delen. Nieuwsgierig naar deze leuke plek? Kijk dan maar snel verder..

Sfeertje hoor!

RAW is gevestigd in een loods waar vroeger treinen werden gerepareerd, de authentieke uitstraling van deze ruimte is bewaard gebleven en knus gemaakt met planten, gezellige verlichting, ouderwetse meubeltjes enzovoort. Ook het personeel draagt zeker bij aan de fijne sfeer die bij RAW hangt, ze zijn super gastvrij en behulpzaam.

Kaart

RAW heeft een uitgebreide drankkaart en flinke keus aan borrelhapjes. Dit maakt dat deze plek voor mij de borrelplek bij uitstek is ;). Daarnaast kun je er ook terecht voor lunch of diner. Benieuwd naar het menu? Dit kun je op de website van RAW bekijken.

RAW Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 79-8 (Spoorzone)
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10:00 tot 01:00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply