Personal

Livin’ the dream: Wonen op Eikenburg

Enige tijd geleden schreef ik me in voor een appartement op het monumentale Eikenburg klooster in Eindhoven. Tot mijn grote verbazing  werd ik ingeloot! Och, ik kon het bijna niet geloven maar toen ik werd benaderd door de woningcorporatie om nog een motivatiebrief te schrijven begon het wel héél erg spannend te worden. De woningcorporatie vindt het namelijk belangrijk dat bewoners van het klooster het landgoed en het bos waarderen. Ook wordt het zeer gewaardeerd als bewoners bij willen dragen aan de leefbaarheid van Eikenburg.

Ongeveer een week na het schrijven van mijn motivatiebrief kreeg ik een mailtje met het goede nieuws: Eikenburg wordt mijn nieuwe thuis!
Omdat in de woning op dit moment nog steeds de puntjes op de I worden gezet, geef ik in deze blog vast een voorproefje! Je ziet hier het trappenhuis en de omgeving van Eikenburg! Gaaf he?!
En dan last but ZEKER not least, heb ik nog heel leuk nieuws: Het appartement is groot genoeg voor Jasmijn en mij samen. HOERA!!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mei Qi
    11 February 2018 at 12:02

    Wauw prachtig!!

  • Leave a Reply