Personal

Eindelijk Thuis!

Ja hoor, hier zijn ze dan eindelijk! Zo perfectionistisch als ik ben, wilde ik alle puntjes op de “i” hebben voordat er foto’s van m’n casa op de blog zouden verschijnen. Jasmijn en ik wonen hier inmiddels al weer zo’n vier maanden, wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel! In deze post zie je foto’s van de woonkamer en een foto van onze werkkamer. Toen ik de sleutel van het appartement kreeg, was het net casco opgeleverd. We moesten dus nog ontzettend veel doen! Toch, doordat je alles zelf hebt gedaan voelt het huis al snel helemaal eigen.


Oud en nieuw

Zelf heb ik de afgelopen -bijna- tien(!) jaar in kamers gewoond van verschillende oudere huizen met karakter. Dat heb ik altijd als erg prettig ervaren omdat dit gelijk een knusse/gezellige sfeer geeft. Hoewel ik hier in een voormalig klooster ben gaan wonen, is het appartement helemaal nieuw. Al snel voelde ik me er wel thuis maar toch moest ik erg wennen aan die witte muren en aan het feit dat de woonkamer zo vierkant en eeeh.. modern (ik denk dat ik dat bedoel HAHA) is. Met wat kleur op de muur en bezoekjes aan de kringloopwinkel, heb ik nu het idee dat de sfeer die ik in mijn vorige huizen als zo prettig heb ervaren ook hier helemaal geintegreerd is. Droomhuis gevonden? YES ­čÖé

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply